Werken bij

Kom je werken bij PricoH?

Iedere mening doet ertoe. We durven het anders te doen. In plaats van energie te steken in controleren en beheersen zetten we in op stimuleren, motiveren en fascineren. We geven onze leerkrachten de ruimte en vertrouwen. Als jij ergens in gelooft, waarom zou het dan niet werken?

Image

Zijn er momenteel geen vacatures voor leerkracht binnen onze vereniging?

Dan kun je je ook aanmelden als invalleerkracht bij SLIM.

SLIM Personeelsbemiddeling beheert en coördineert de ziektevervanging van de vaste leerkrachten van onze 14 basisscholen.
SLIM Personeelsbemiddeling beschikt over een grote database met invalkandidaten en garandeert bij afwezigheid snel een invaller.

Mocht je geïnteresseerd zijn in invalwerk op onze scholen, kijk dan snel op:

Ben jij op zoek naar een goede leerwerkplek?

PricoH wil kinderen een onvergetelijke basisschooltijd geven. Op onze scholen komen kinderen tot bloei. Dat geldt ook voor onze leerkrachten: zij krijgen alle ruimte om te groeien. Ben jij een enthousiaste student die wil groeien en bloeien als toekomstig leerkracht? Dan ben je bij PricoH van harte welkom. Je kunt bij ons terecht voor een stageplaats of een LIO-werkplek. Wij werken samen met drie Pabo’s: Hogeschool VIAA, Pabo Windesheim en NHL Stenden Hogeschool. Samen met hen wil PricoH werken aan een goede aansluiting tussen de opleiding en de onderwijspraktijk. Wij vinden het belangrijk dat jij een plek vindt waar je je thuis voelt en waar je kunt leren wat je wilt leren. Binnen PricoH hebben we veertien verschillende scholen. Op deze website vind je meer informatie over de verschillende PricoH scholen.

Ben jij op zoek naar een leerwerkplek waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en waar je goed begeleid wordt? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Heb je vragen? Neem dan contact op met de schoolopleiders van PricoH:

Voor schooljaar 23-24 heeft PricoH geen plekken beschikbaar voor de trajecten 'zij-instroom' en 'van onderwijsassistent naar leraar'.

Ben je als onderwijsassistent of leraarondersteuner op zoek naar een stageplek? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de verschillende basisscholen van PricoH.

Image

Werken bij PricoH

Bij PricoH durven we het anders te doen!